1. Головна
  2. Блог
  3. Огляди та інтерв'ю
  4. Автономні інвертори Luxpower і Victron Energy: надійне та ефективне живлення для Ваших потреб

Автономні інвертори Luxpower і Victron Energy: надійне та ефективне живлення для Ваших потреб

21 березня 2023
260

Автономні інвертори LuxPower та Victron Energy

Який інвертор обрати для автономної системи?!

Часто може виникнути питання, чим відрізняється один продукт від іншого, чи один виробник від більш доступного рішення. Давайте спробуємо розібратися з позиціонуванням та можливостями різних станцій. LuxPower - рішення бюджетних автономних та резервних систем з нескладними і стандартними режимами роботи, налаштуваннями. Victron Energy - технологічне європейське рішення, коли треба відійти від “звичайної” логіки станції, запрограмувати її під індивідуальні потреби клієнта, або отримати надзвичайно надійну і гарну систему, оскільки їх програмне забезпечення одне на ринку автономних та та гібридних інверторів. 

LuxPower

  1. Доступне і надійне рішення для приватних СЕС

  2. Безкоштовний моніторинг в комплекті 

  3. Є другий вхід під дизель-генератор

  4. 2 вбудованих МРРТ контролери на 480 В

  5. Працює з літієвими і кислотними АКБ

  6. Масштабування до 30 кВт

  7. 2-річна гарантія

Victron Energy

  1. Визнане світом європейське рішення ТОП класу 

  2. Масштабування до 180 кВА

  3. Симуляція мережі для мережевого інвертора, щоб той працював без наявної мережі

  4. Офіційна співпраця і розвиток з Fronius та іншими ТОП компаніями, що пришвидшує інновації

  5. Найкраще програмне забезпечення та перелік додаткових аксесуарів, на кшталт Orion, Cyrix, BatteryProtect, Lynx, та багато інших пристроїв

  6. Можливість програмувати власні алгоритми роботи та взаємодію з розумною технікою 

  7. Функція PowerAssist дозволяє підвищувати (об’єднувати) потужність підключення об’єкту за рахунок потужності інвертора 

  8. Інвертор може пропустити в Bypass значно більше свого номіналу, внаслідок чого потужність обирається під потреби, а не обмеження об’єкту 

  9. Два виходи під пріоритетне і непріоритетне навантаження дозволяють оптимізувати підключення навантаження, а також відокремити групу некритичного навантаження, щоб воно не споживало енергію акамуляторів

  10. Робота з літієвими та кислотними АКБ більш ніж 30 різних виробників

  11. Моделі Quattro мають вхід під генератор

  12. 5-річна гарантія

Додаткові пристрої від Victron Energy

Панель керування Cerbo GX

Інтернет моніторинг, програмування надскладних взаємодій і режимів роботи в системі з багатьма пристроями - ось робота для цієї крихітки! До речі, до неї можна підключитися віддалено з будь-якої точки світу!

Сенсорний екран GX Touch

Екрани GX Touch 50 та 70 дозволяють перенести використання системи Victor на новий рівень, адже ці 5” та 7” вологозахищені екрани можуть керувати системою, знаходячись в іншому приміщенні, завдяки підключенню по HDMI.

Контроль рідин GX Tank 140

Цей пристрій може контролювати до 4-х різних ємностей з рідиною, завдяки чому програмуються надзвичайно складні режими роботи системи та сценарії, в залежності від залишку того чи іншого резервуару палива, мастила, води та ін.!

Інтернет-підключення GX LTE 4G

На випадок, якщо ваша система періодично пересувається з місця на місце в авто або катері, або якщо у вас відсутні  WLAN/LAN підключення - цей варіант ваше рятівне коло, через SIM картку.

Лічильники електроенергії

Використовуючи лічильники Victron, підключені до системи, ви можете налаштувати різні режими роботи для різних груп навантаження, та запрограмувати і моніторити іх перетоки енергії.

DC-DC перетворювачі Orion

Потрібно збільшити напругу з 12 до 24 В? Або знизити з 48 до 12 для живлення DC-споживача? або заряджати акумулятор від генератора авто/човна, виключно коли той заведений? Ця крихітка вміє це навіть більше!

Ваше замовлення готове до оформлення
Безкоштовна доставка
Інструкції зі встановлення включені
Допомога у налаштуванні техніки
Гарантія 10 років
Рекомендується для наземної СЄС
Підмінний фонд
050-959-53-53
067-55-646-77