1. Головна
  2. Блог
  3. Огляди та інтерв'ю
  4. Інвертор гібридний LuxPower SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза): основні характеристики

Інвертор гібридний LuxPower SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза): основні характеристики

28 січня 2024
88

Опис та головні переваги LuxPower SNA6000 Wide PV

LuxPower – економічні інвертори, які вирізняються відмінними базовими характеристиками і модель SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза) не є виключенням. Цей однофазний гібридний інвертор призначений для автономних СЕС. Використовуючи його, можна створити ефективну та потужну систему повного чи резервного безперебійного забезпечення електроенергією.

Інвертор LuxPower SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза) має унікальний алгоритм балансування та функціонування, 2 незалежні MRRT-контролери та вхід для підключення резервного генератора.

Переваги LuxPower SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза)

Даний інвертор має 2 незалежні MRRT-трекери та широкий діапазон робочих напруг. Завдяки можливості об’єднання декількох інверторів в одну систему, є можливість обирати кінцеву потужність СЕС та мінімізувати її вартість, інтегруючи в інвертори блоки АВР.

Модель SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза) має такі переваги:

  • 2 MRRT-трекери. Це дозволяє під’єднати більше фотомодулів, в тому числі в різних площинах та різних по типу;
  • наявність безкоштовної системи інтернет-моніторингу. Вона є в комплекті. Використовуючи цю систему, можна віддалено керувати роботою СЕС;
  • збільшена потужність. Вона може складати до 30 кВт. Є можливість встановлення декількох інверторів і, відповідно, збільшення загальної потужності СЕС;
  • наявність окремого входу для під’єднання резервного генератора, що дозволяє не залежати від блоку АВР;
  • можливість використання популярних кислотних та літієвих акумуляторів.

Для нарощення потужності, достатньо паралельно під’єднати потрібну кількість інверторів LuxPower SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза).

При роботі в гібридному режимі, інвертор функціонує як перетворювач постійного струму. Можливе використання одночасно сонячної енергії та з мережі, встановлення джерела пріоритету заряджання та режим власного споживання.

Під час функціонування в автономному режимі, також можна обрати джерело пріоритету. Інвертор буде живитися від сонячної батареї, загальної мережі чи АКБ, в залежності від налаштувань.

Порівняння нових інверторів LuxPower SNA6000 та SNA5000

Інвертори бренду LuxPower відповідають ключовим вимогам користувачів: доступна вартість, простота монтажу та експлуатації, а також відповідність високим стандартам якості. Однак моделі SNA6000 та SNA5000 відрізняються деякими характеристиками. А саме:

  • загальна максимальна потужність – 60 і 50 кВт відповідно;
  • збільшена максимальна потужність по ФЕМ – 8 кВт у SNA6000 та 6,4 кВт у моделі SNA5000;
  • ммаксимальний струм масиву фотомодулів та короткого замикання – 17/25 і 13/20 А відповідно.

Завдяки цьому, є можливість максимально розширити потужність фотополя та асортимент сумісних фотомодулів. Ця перевага найбільш помітна влітку, оскільки в цей час СЕС найбільш ефективна.

Також варто відмітити збільшення максимального струму заряду/розряду. В LuxPower SNA6000 він становить 140 А, а в SNA5000 – 110 А. Відповідно, швидкість заряджання значно менша.

Продукція компанія LuxPower популярна не тільки в Україні, а й за кордоном. Великий попит на обладнання для СЕС цього бренду обумовлений наявністю у виробників розуміння майбутньої ери накопичення енергії та сучасних технологій, які використовуються при виготовленні обладнання. SNA6000 Wide PV (6 кВт, 1 фаза) – один з найкращих продуктів компанії, який дозволяє забезпечити користувачів енергією, незалежно від того, в якому куточку світу встановлена СЕС.

Ваше замовлення готове до оформлення
Безкоштовна доставка
Інструкції зі встановлення включені
Допомога у налаштуванні техніки
Гарантія 10 років
Рекомендується для наземної СЄС
Підмінний фонд
050-959-53-53
067-55-646-77